On taas jäänyt tännekin kirjoittelu kiireiden ja unohtamisen takia, pientä pikaista kertausta jos kirjoittelisi nyt.

Raunioilla Roope on editynyt mukavasti, heilureitakaan ei olla enää kovin paljoa otettu. Yksi valmis otettuun joka oli umpipiilossa, yläosa auki, n. metrin korkea betoni rengas. Tämä oli vähän vielä outo juttu, kun hajuhan leviää pidemmälle alueelle eikä sen renkaan ulkoreunoille. Roopelle on myös tullut tavaksi tämä innostumis kiljuminen ja täriseminen. Yleensä lähdössä kun pääsee irti huutaa ja piipittää kun juoksee hajua kohti, ehkä me otetaan se haukkumis ilmaisu ;) Seuraavaksi mennäänkin jatkokurssille lokakuun alussa. :)

Tokoa ollaan treenattu suht usein, ja alkaa menemään hyvin. Koekin lähenee koko ajan, omistajalla suuri stressi asian suhteen :D No, kuten ennenkin sanottu, minkäänlaisia tavotteita ei ole, koirahan on vasta 11kk kun kokeeseen mennään eikä koskaan kumpikaan virallisella kentällä käynyt kisoissa, joten mennään hakemaan harjoitusta ja tottumusta tilanteeseen :)

Agilityä ollaan jonkin verran treenattu A-esteellä kontakteja ja paria hyppyä peräkkäin. Roope kuumenee suht vauhdilla, joten pitkiäkään sarjoja ei oteta, eikä sen kanssa vielä kiire edes olekaan. Putkea pari kertaa otettu eikä senkään kanssa ongelmaa, juoksee hyvin päähän ja tulee hakemaan namin. Keinu myös menee hyvin, sekoittaa vain hieman kun raunioilla se pitäisi kävellä nätisti ja rauhassa, agilityssä mennään suht vauhdilla ;) No, kyllä se siitä :)

Mansen Murressa oltiin myös viime viikonloppuna, 80metrin matka kului ajassa 7.48 eli ei yhtään hidas ;) Reilu 10 metriä sekunnissa kuulostaa aika huimalta :D

Kirjoitellaan taas paremmin ja tarkemmin kun ehditään ;)