Pari päivää sitten, tiistaina 21.8 oltiin sitten ekaa kertaa kunnolla tutustumassa raunio meininkiin.

Heti ensinnäkin pitää itselle muistutukseksi (vaikka ei kyllä heti unohdu), ottaa Roopen kanssa taas lisää, lisää ja lisää yksinoloa pihalla. Kotona ei mitään ongelmaa mutta pihalla sitten. No, ainakin saatiin ääni häiriöitä, hmm. Ja kyllähän se sitten loppua kohten rauhoittui nätisti.

Roopelle otettiin yksi makkarinki aluksi. Eli eräitä pelastuskoira harrastajia meni suurinpiirtein "rinkiin" ja huutelivat meidän sikapossua syömään makkaraa käsistään. Roope otti namit nätisti ja suht rauhallisesti kuten pitääkin, siitä pointsit kotiin :D

Seuraavaksi otettiin pako, eli eräs "ohjaajista" juoksi Roopea piiloon n. 10m päähän huutaen Roopen nimeä. Roopehan kauhoi kaksin etutassuin ja kiljui sen perään. Irti päästessään juoksi suoraan piilolle ja jopa suht rauhallisesti söi palkka namejaan.

Ohjaajat kehuivat Roopea, kun on niin sosiaalinen ja pirteä poika, ja kuulemma makkararinkikin oli "turha", kun on niin kovasti ihmisten perään ettei mitään ongelmaa lähteä etsimään. :)

Ensi tiistaina sitten uudestaan, odotellaan innoissaan!

Eilen oltiin myös Pirkanmaan Vinttikoirakerhon mätsärissä jossa oli ihan tajuton määrä koiria. Pentujakin reilusti yli sata.. Roope sai punaisen muttei sitten mitään suurempaa tällä kertaa. Esitin myös Kreetan Wandan joka sai isoissa koirissa punaisen ja oli viides, hienosti meni kun "harjoitella" piti, Wanda osaa niin hyvin :P