Voi kun muistaisi tännekkin aktiivisemmin kirjoitella, olis kiva lukea joskus.. Nyt nää joutuu kirjoittamaan tiivistettynä :) Noh.

Aloitetaan sillä että oltiin lauantaina Pirkkalan Piskien match showssa pentujen punaisten 1 ja BIS1 :) Saatiin sitten mm. 50e lahjakortti ja haettiin pojalle kurapuku, uus painava noutokapula ja vepe dummy :)

Sunnuntaina sitten Siivikkalassa Pirkanmaan Samojedistien mätsärissä Roope meni aikuisiin kun kaverini oli isoilla pennuilla tuomarina, saldona isojen koirien punaisten 1 ja BIS4 :) Hyvin mennyt viikonloppu näyttelemisen osalta ! :)

Sunnuntain mätsärin jälkeen ohjauduttiin neuvosta Kauppiin vepe treeneihin ensin katselemaan ja sitten päästiin kokeilemaan veneestä hyppyä :) Ekalla kerralla meni pää uppeluksiin ja tokalla hypättiin jo notkeasti ja pääkin oli pystyssä ;) Hienosti sujui !

Tiistaina (eilen) oltiin sitten raunioiden soveltuvuuskokeessa. Näin ensimmäiseksi, ryhmään me päästiin ja hyvin meni. Tässä nyt jotain selityksiä.

Ampuminen sujui mainiosti, ei mitään reaktiota. Seuraamisessa otti vähän väljää kontaktia kun tilanne vähän ihmetytti, koiria ja ihmisiä ja hälinää ja ennen kaikkea se, että "miksi ihmeessä muut saa jo raunioilla kiipeille ja minä jotain tyhmää seuraamista :(".

Seuraavaksi mentiin sitten ketteryys telineelle joka sujui hienosti, lopussa meni ritilän päällä maahan mutta ehkä ohjaajan vika kun pisti käden jossa oli nami siihen ritilälle nojaamaan. Toki eipä se mikään virhe ollut kun maahan meni :)

Sitten mentiinkin luoksepäästävyyteen ja leikkimään kouluttajien kanssa. Tämän kanssa ei niin minkäänlaista ongelmaa, kuten Roopen tuntevat voivat kuvitella ;) Pylly pyöri ja töpö melkeen "lähti irti" kun vauhdissa meinannut pysyä, voi sitä riemua kun rapsuteltiin ja vielä revittiin patukkaakin!

Sen jälkeen mentiin suorittamaan pieni ketteryys rata, eli kiipeilemaan itse raunioille. Roope meni todella hyvin, vaikka ohjaaja kyllä joutui seuraamaan sitä punaista lankaa, koira etsi jotain muuta ;)

Vikaksi sitten pimeä huone. Annoin Roopen naiselle joka jäi sen kanssa huoneen "aulaan" ja sen jälkeen mentiin miehen kanssa huoneen perään ja Roopen piti ihan säkki pimeässä löytää mut. Jonkun reilun 5 sekkaa se seisoi n. 20cm päässä mutta kun kehua sai vasta kun nenä osui, joten hetki kului siinä, mutta heti löysi kuitenkin oikean paikan kun vauhdilla juoksi, tassut vaan ruopi lattiaa kun tuli nurkkaan :)

Porukassa tosiaan ollaan ja ensi tiistaina sitten mennään enemmän tutustumaan rataan ja ottamaan pari pakoa, tälläisiä suunnitelmia kuulemma ;)

 

Tänään sitten oltiin illalla taas Kaupissa vepe treeneissä, porukkaa oli suht paljon joten 2 kertaa kaikki koittivat suurin piirtein. Ensin otettiin Roopella veneestä hyppy joka meni viime kerralla (ekalla) todella hyvin! Nyt se mietti jonkun reilun 5 sekkaa ennen kuin hyppäs kun katteli että mikä juttu tää on ;) Toisena otettiin "hukkuvan pelastaminen". Meidän hukkuva sai vepe patukan ja meni sitä sitten heilutteleen ja Roopen kanssa sillä leikkimään. Tämä otettiin 2 kertaa, ensin niin että koiran jalat oli maassa ja seuraavaksi se jo ui ja toi lelun käteen, hyvin meni :)

 

18.8 Lauantaina Nokialle näytelmiin ja sunnuntaina Unkarilaisten erkkariin ja vepeen, ehkä silloin taas kuulumisia luvassa ! ;)