Mä oon ihan hirveä tän blogin kanssa, muistan tän aina välillä kun tulee silmään jostain "blogi", ja sit sekunnissa unohdan et voisin itekkin kirjoittaa.

Nojoo. Viime viikonloppu meni Tuusulan näyttelyssä, Roopen lisäksi pennuissa Petran Hiran (sekä Petran ;D) suloinen pentu Cola. Roope tuloksella ROP-pentu ja KP, Cola VSP-pentu ja KP. Eli hyvin meni. Jätkä jaksoi hienosti olla ja pari laukka askelta vaan saatiin aikaiseksi, vauu ;)

Koiria tuli aika monta esitettyä, kuten tavallista ja matkat yms meni hyvin vaikka autossa olikin suht ahdassa varmaan reilu kymmenen ison koiran kanssa :D

 

Tänään oltiin aussie treffeillä Nokian perämettissä (:D) Katin luona, jossa siis asustavat Rimma ja Muusa aussiet :) Sielläkin oli meno kova ja kyllä huomaa että Roope nauttii. Painivat ihan onnessaan toisen TC poika Renon kanssa, sekä Roope kovin "isoa" poikaa leikki kun meni Rocky herran perässä muka niin tärkeänä, taisi Rockysta Roope tuntua vain ärsyttävältä perskärpäseltä siellä jaloissa :D

 

Jälkeä ei olla päästy hetkeen treenaamaan, huomenna oli tarkoitus mennä oikein porukalla, mutta tehdään se jo aamummalla ja illalla tarkoitus mennä mätsäriin vähän pitämään käyttäytymistä yllä. Ensi viikon viikonloppuna Orivedelle, 14 aussieta ilmoitettu, heti klo. 9 jälkeen (yllätys >__<) ja pennuissa ainakin Roope ja Petran Aika, saa nähdä onko muitakin.

 

Tälläistä tällä kertaa ja koitetaan olla ahkerampi joo :D!