Eli siis, tällein myöhään, mutta siis eilisen tapahtumia ;)

Aamusta sain itseni jopa jo yhdeksältä ylös sängystä, vau ;) Puolessa tunnissa valmiiksi ja äkkiä Essolle oottamaan että Kreetta tulee hakemaan ja lähdettiin Roopen ja sammareiden (Wanda, Vivian ja Pontus) metsään. Pojat painoi onnessaan ja neidit juoksi ennemminkin oravien perässä ;) Roopekin kävi taas uimassa ja Ponde katteli ihmeissään et "miks toi tonne menee kun siellä on ihan märkää", mutta pakko oli kaverin perässä mennä mahaan asti kahlaamaan ja äkkiä pois :D

Lenkin jälkeen huilailtiin jonkin aikaa ja katteltiin telkkaria, Roope ja Pontus leikki omiaan ja neidit sitten arvokkaasti katseli sivummalta ;) Voi noita kakaroita. (Roope 9kk sekä Pontus 11kk).

Sitten, näitä fiksuja ideoita lähteä raunioille. Ding. Ensin katseltiin kun Kreetta otti Wandalla jotain hakua mikä lie (oon ihan ummikko vielä tän kanssa) ja sain ryömiä putkeen piiloon ;D.

Sitten Romppu. Roope ymmärsi yllättävän nopeasti idean, tuuli sen verta hyvin, että siitäkin oli apua, maasta kun ei hirveän hyvin hajua saanut, sen verta hyvin tallattiin se ensin.

Roopella otettiin pari pakoa ja puoli pakoa ja jätettiin sitten onnistuneeseen suoritukseen, hirveisiin kehuihin ja ihaniin vetoleikkeihin ;)

Sitten katseltiin kun Kreetta Wandan kanssa taiteili ketteryysesteillä ja otettiin mallia.

Sitten taas Roope kokeilemaan. Keinua koitettiin ihan päästä päähän ja lasku menetelmällä ja hyvinhän sekin sujui. Sitten koitettiin tikkaita, jotka menivät myös yllättävän hyvin mielestäni kun ekaa kertaa koitettiin, pari kertaa meinasi jalka lipsahtaa vain ;)

Pituus onkin Roopelle suht helppo juttu kun tykkää hyppelehtiä, joten sen kanssa ei mitään ongelmaa pitkälläkään matkalla :) Putki oli ihan easy ja ennemminkin tylsä Roopen mieleen. Heitettiin vain pallo toiseen päähän, lähetys ja Roopehan kipitti nopeasti sieltä.

Tämän kaiken jälkeen otin ekaa kertaa Roopella tota PK A-estettä, ja hyvinhän se kiipeää, kerran tarvi vain taputtaa sen päälle ja johan poika oli ylhäällä ja nätisti tuli alas :)

Että sellaista. Kyllä on poika vieläkin väsynyt ;) Kuuden maissa pitäisi mennä treenailemaan taas vähän juoksemista, tällä kertaa lelu mukana ja namit jätetään kotiin. Tuppaa Roopea tylsistyttään namien syöminen, jos toisi pikkusen mielenkiintoa lisää tuo oma rakas lelu.

Samalla varmaan treenataan vähän tokoa, ilmoitin Roopen toko kokeeseen lokakuulle ! APUA. ;)

- Kati ja Romppu