Roopen kanssa ajattelin taas harjoitella tulevaa toko koetta varten, vaikka onhan siihen aikaa. Mentiin nurmikolle jossa nyt ollaan pari kertaa käyty, tuleepahan tehtyä sitten ainakin erilaisilla maastoilla.

Ensiksi otettiin n. puolen toista minuutin paikalla makuu joka sujui hyvin. Hyppelehdin ympäriini narupallon kanssa ja koira pysyi. Lisäksi suht lähellä meni vielä vilkas tie sekä ohi kulki koko ajan toisia koiria ja ihmisiä. Puolessa välissä kävin palkkaamassa, jotta saataisiin se nyt varmaksi sielä pysymään. Reeni kaveria tähän tarvittaisiin, yksin pysyy mutta muiden kanssa saattaa lähteä :S

Tämän jälkeen harjoiteltiin pääasiassa pari kertaa tiivistä luoksetuloa ja tuli hyvin lähelle. Käskystä meni nätisti sivulle, josta oikein yllätyin sillä tämä on ollut vasta nyt harjoittelun alla, ja se osaa sen jo nyt ;) Yhdessä vaiheessa poika meinasi tulla suoraan sivulle, mutta äkkiä eteen ja siitä palkkaa kun pysyi hetken. Kuitenkin JOS sitä PKta joskus, on kiva että se tulee ensin siihen eteen ;)

Liikkeestä maahanmeno sujuu nykyään erittäin hyvin, luulin ettei päästä ikinä sen yli. Nyt vain on ruvennut seuraamisesta seisominen kärsimään sen takia, ja Roope menee usein maahan. Nyt ollaan tuettu äänellä ja äskeleiden voimakkuuksilla käskyjä ja alkaa sujua taas paremmin kun riittävästi vuorotellaan. Seisomisessa ottaa joitakin askelia vielä, mutta enintään kyllä sen pari kolme, joista toki en tiedä kuinka suuri virhe. Asiaa korjaillaan ;)

Hyppy kaikista eniten jännittää, sillä sitä päästään harjoittelemaan niin harvoin kun tuota estettä on niin vaikea saada mistään. Aidan yli menee ja tekee liikkeen oikein, mutta este on jotenkin eriasia, eikä oikein vielä hoksaa ideaa. No, onneks hervannan takkujen kentän lähellä on kenttä missä noita esteitä on pari, jos sielä aina välillä pääsisi käymään sitten, ja saisi senkin kuntoon ennen koetta.