Ajattelin tuossa iltalenkin ohessa tehdä pienet tokoilut kentällä, joten vähän juustoa taskuun ja ensin käyttämään koiraa tarpeillaan.

Niiden jälkeen otin lyhyen, minuutin paikalla makuun, jossa samalla hilluin itse pitkin kenttää, välillä juoksin ja välillä hypin yms. Koira pysyi nätisti paikallaan, joten palkka -> istu käsky ja suuri palkka ja kehu :)

Sen jälkeen harjoiteltiin seuraaminen PK kaavan mukaan ja omia sovelluksia mukana. Lyhennettynä toki. N. 30 askelta suoraan, täyskäännös, 10m suoraan, oikealle, juoksua, hidasta kävelyä ja pysäytys. Siitä vielä 10m suoraan, täyskäännös, vähän suoraan ja pysähdys. Palkkasin vain n. 10 kertaa, joka on suht vähän, mutta vielä tarpeellinen että keskittyä jaksetaan. Upeaa Rompes :)

Sitten aivan uusi käsky. Eteen lähetys. Jätin Roopen sivulta istumaan ja kävin laittamassa juuston paloja n. 10m päähän. Siitä sitten takaisin koiran viereen ja kädellä näyttö sekä käsky "eteen". Koira meni syömään juustot, josta käskin sen maahan. Maahan meneminen kesti jonkin aikaa, kuten se ei vielä liikkeestäkään mene nopeasti, joten hyvin meni. Siitä sitten palkkaa ja vapautus.

Sen jälkeen otettiin parin aidan yli hypytys ja irrottelua kepin kanssa. Siitä sitten käppäiltiin hiljakseen kotiin ja tehtiin viimeiset merkkaukset.

Roope otti pituushypyssä tnä liian lyhyen hypyn ja onnistui aika pahasti saamaan jalkansa sinne väliin :S Ei onneksi pahemmin sattunut, joten perään otin uuden ettei jää huonoa makua ja hienosti meni -> suuri palkka :) Toivottavasti ei käy toiste näin, sattuu omistajaa enemmän kun koiraa jos koiraan tulee kipeää :(