18.8 oltiin Nokian FCI 1 & 2 ryhmiksessä, ja sielä saatiinkin kulumaan aikaa klo 8-17, eli suht pitkä päivä.

Roope oli heti toisena aussie narttu pentu Lindan jälkeen. Samassa luokassa myös Glenhouse'sin junnu uros Mister Lordi. Ensin meni tuo toinen junnu ja sai EH. Roope meni tämän jälkeen. Tuomari kehui todella paljon poikaa ja esiintyminen sujuikin erittäin hyvin, mutta ainut mikä mättäsi, oli että Roope on hirmuisen löysä vielä edestä jota tuomari harmitteli lupaavalta junnu pojalta. Roope voitti JUN uroksien luokan, eli tulokseksi tuli sitten EH1.

Seuraavaksi kehässä oli Sentikki Domino, joka sitten yllättikin ensimmäisellä SERTillänsä ollen loppujen lopuksi VSP, onnea täältäkin kautta !

JUN nartuissa oli myös JUN uroksen sisko, Glenhouse's Miss Awa. Tälle myös EH1.

AVO narttuja olikin sitten loput 6, joista pääsin sitten esittämään Katin suloisen Muusan, Sentikki Dance With Me. Muusa oli todella mukava esitettävä, ja olikin AVO narttujen kolmas ERInomaisella ja myös PN3. PN1 oli Kami joka myös oli sitten ROP ja tuli samalla valioksi. PN2 suloinen Lilli tyttö ja eka vara-SERT ja PN sijoitus :) EH4 Katin toinen koira Rimma :)

Tämän jälkeen pääsin vielä juoksemaan äitini tutun käppänä uroksen kanssa, joka kuitenkin sai vinon (ja kaiketi jopa virheellisen?) purennan takia Tn. Muuten hyvä arvostelu, tuomari tuli ensin puhumaan että "ompas suloinen pikku poika" mutta korjasi heti että "ei kyllä niin pikkuinen", Dany on suht iso poika ;)

Kantri bobtailista tuli myös valio häviten vain valio nartulle, eli PN2 sijoituksella, onnea Annelille tästä !

Loppu illasta seitsemän aikaan mentiin vielä treenaamaan Evien ja colliensa Kingin kanssa, mukana myös hänellä oli äitinsä collie poika :)

Paikalla olo otettiin pienten seuraamispätkien jälkeen, ekalla nousi istumaan mutta kaukokäskyllä korjasi maahan. Muuten seuraavat paikallamakuut meni hyvin, paikallaan pysyi rauhallisesti.

Seuraamisessa oli todella hyvät kontaktit ja loppu asennot sujui erittäin nätisti. Todella tyytyväinen sai olla, vaikka pojalla pitkä päivä takana! Liikkeestä jättävät sujui hyvin.

Roopen hidastelu ja ennakointi loppui seuraamisessa kun otin seuraamiseen "seuraa" käskyn ja jättäviin "sivulla", ei rupea hidastelemaan maahan- ja seisomaanmenossa enää.

Hyppy otettiin pari kertaa muttei kyllä "virallisella" lankkuesteellä. Suht hyvin sujui, hyppy vaan menee vähän pitkäksi ja seiso käsky välillä hukassa. Pientä ennakoimista istumisessa.

Eilen, sunnuntaina sitten Roopekin viihtyi hetken kanssani Unkarinpaimenkoirien erkkarissa, mutta pyysin äitin hakemaan jonkun tunnin kuluttua, varjoa kun ei ollut missään ja esitin päivällä vielä Petran kuvasz kasvatin Mandin tuloksella ERI1, PN1, ROP (valio kun neiti oli jo), ja sitten BIS kehässä tulokseksi BIS5.

Vepe jätettiin väliin Roopen pienen yskän takia eikä omistajakaan enää olisi jaksanut pitkän näyttelypäivän jälkeen..